Det nederländska försvarsministeriet beställer Sectras Tigerlösning för att dela säkerhetsklassificerad information
Hem TEKNIKSÄKERHET Det nederländska försvarsministeriet mobilkrypteringssystemet beställer Sectras Tigerlösning för att dela säkerhetsklassificerad information

Det nederländska försvarsministeriet mobilkrypteringssystemet beställer Sectras Tigerlösning för att dela säkerhetsklassificerad information

Publicerat av: Redaktionen

Det nederländska försvarsministeriet har beställt ytterligare enheter av det godkända mobilkrypteringssystemet Sectra Tiger/S från det internationella cybersäkerhets- och medicinteknikföretaget Sectra (STO: SECT B).

Lösningen gör det möjligt för användarna att på ett säkert och effektivt sätt överföra säkerhetsklassificerad information upp till och med säkerhetsnivå SECRET.

Den nya ordern omfattar den senaste versionen av Sectra Tiger/S, som garanterar användaren god tillgänglighet varifrån som helst och när som helst.

”Våra kunder måste kunna utbyta säkerhetsklassificerad information på ett effektivt sätt oavsett var de arbetar, och ändå vara säkra på att bara de avsedda mottagarna får tillgång till informationen. Det innebär ett stort förtroende och är ett mycket viktigt uppdrag för oss att kunna stödja kunderna i denna utmaning,” säger Jeroen de Muijnck, vd för Sectra Communications BV.

Nederländernas försvarsministerium har använt Sectras lösningar för avlyssningssäker kommunikation sedan 2004. Ordern görs inom ett ramavtal som tillkännagavs i november 2021. Genom att köpa in fler enheter och infrastruktur utökar ministeriet sin användning av systemet Sectra Tiger/S, en säker kommunikationslösning som gör att användarna kan dela säkerhetsklassificerad information upp till och med säkerhetsnivån SECRET.

Det nederländska försvarsministeriet beställer Sectras Tigerlösning för att dela säkerhetsklassificerad information

Den senaste versionen, Sectra Tiger/S 7401 LTE, erbjuder stöd för alla fasta nät och mobila 4G-nät inom Europa. Ordern undertecknades under det fjärde kvartalet av Sectras verksamhetsår 2021/2022.

Sectra Tiger/S 7401 LTE har godkänts av den nederländska säkerhetsmyndigheten och EU som kvantsäker och för användning till och med säkerhetsnivå SECRET. Besök Sectras webbplats för att läsa mer om Sectra Tiger/S.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>