Doktor24 rustar för dos 3
Hem COVID-19 Doktor24 rustar för dos 3

Doktor24 rustar för dos 3

Publicerat av: Redaktionen

Doktor24 rustar för dos 3

 öppnar ny vaccinationscentral i Hammarby Sjöstad

Doktor24, som tidigare drivit massvaccinationscentralen i konsert- och kulturarenan Fållan i Slakthusområdet i Stockholm, slår den 11 januari upp dörrarna till en ny vaccinationsmottagning. Kapaciteten på den nya vaccinationationscentalen är upp till 600 vaccinationsdoser per dag.

I april i år välkomnade Doktor24 allmänheten att vaccinera sig mot covid-19 i den för ändamålet ombyggda konsert- och kulturarenan Fållan. När massvaccinationscentralen stängde i mitten av september hade Doktor24 genomfört över 150 000 vaccinationer.

Doktor24 rustar för dos 3Vi har bistått flera regioner med vaccinationer i tidigare faser och har rutinerad personal och erfarenhet av stora omfattande vaccinationsflöden. Vi är väldigt glada över att återigen få göra en samhällsinsats och fortsätta vaccinera  Stockholmarna mot covid-19, säger Eva-Marie Vesterlund Rundgren, platsansvarig på den nya mottagningen i Hammarby Sjöstad.

 Kapacitet för 3600 vaccinationer i veckan 

Den nya mottagningen ligger i en nedlagd ICA-butik i Hammarby Allé och har, precis som Fållan, byggts om till vaccinationsmottagning. I det nya vaccinationscentralen, som planerar att öppna den 11 januari, kommer Doktor24 ha kapacitet att ge upp till 600 doser vaccin om dagen. Vaccinationscentralen kommer att vara öppen sex dagar i veckan och man välkomnar både den åldersgrupp som är aktuell att få sin tredje vaccindos mot covid-19 men även dem som inte tagit sin första och andra dos, däribland barn och ungdomar från 12 år och uppåt.

 

Tidsbokningen sker via appen Alltid Öppet och information om vaccinationerna finns på 1177.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>