Dynamic Code erbjuder tester inom 15 minuter genom Vembla
Hem COVID-19 Dynamic Code erbjuder tester inom 15 minuter genom Vembla

Dynamic Code erbjuder tester inom 15 minuter genom Vembla

Publicerat av: Redaktionen

Healthtechbolaget Dynamic Code inleder nu ett samarbete med matleveransföretaget Vembla för att kunna erbjuda expressnabba leveranser av test med självprovtagning till hemmet.

Detta ökar tillgängligheten och hastigheten för konsumenter som vill ta ett test för att möjliggöra en säker diagnos och efterföljande vård.

Dynamic Code fortsätter att göra tester för självprovtagning mer tillgängliga med snabba leveranser för konsumenter. Sedan tidigare går det exempelvis att få Dynamic Codes tester levererade från Mathem via Kronans apotek samt snabb leverans via Airmee. Nu inleds ett samarbete med matleveransföretaget Vembla i Stockholm som nu inkluderar Dynamic Codes tester i sitt sortiment. Genom Vembla går det att beställa och få hem ett test på 10-15 minuter.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att snabbt få ett testsvar via självprovtagning och därmed möjlighet till diagnos och behandling. Det här är ett mycket spännande produktsegment som vi tror kommer växa ännu mer i framtiden, speciellt i kombination med våra expressleveranser som vi nu erbjuder över hela Stockholm City och inom kort i flera städer i Sverige. Med våra snabba riders levereras testerna hem till kunder inom 10-15 minuter efter beställning, säger Sunil Dutt, VD på Vembla.

Dynamic Code erbjuder tester inom 15 minuter genom VemblaSjälvprovtagning ska vara en naturlig del i människors vardag

Dynamic Codes sortiment för självprovtagning för könssjukdomar, infektioner såsom halsfluss och covid-19, gluten- och laktosintolerans samt olika svampinfektioner är numera inkluderat i Vemblas ordinarie sortiment. När en produkt från Dynamic Code ingår i beställning, bjuder dessutom Dynamic Code på leveransen.

– Vi vill att självprovtagning ska vara en naturlig del i människors vardag. Ökad tillgänglighet möjliggör för individer att få ett säkert testsvar och ger därmed snabb tillgång till diagnos och behandling. Det effektiviserar för både patienten och vården. Med Vembla kan vi öka tillgängligheten och öka hastigheten för att få hem ett test med självprovtagning, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>