Dynamic Code inleder ett samarbete med europeisk innovatör av offentliga toaletter
Hem HÄLSA Dynamic Code inleder ett partnerskap med europeisk innovatör av offentliga toaletter

Dynamic Code inleder ett partnerskap med europeisk innovatör av offentliga toaletter

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Code inleder ett samarbete med en ny typ av operatör av offentliga toaletter för distribution av test för självprovtagning.

One Hundred Restooms är en innovativ holländsk aktör som utvecklar en helt ny miljö för offentliga toaletter på t ex köpcentrum där man vill omdefiniera ett toalettbesök till en stund för avkoppling och välbefinnande.

Förutom fräscha toaletter erbjuder One Hundred Restrooms flera hälsotjänster men också försäljning av hälsorelaterade produkter. Här kommer Dynamic Codes med sina tester för självprovtagning in.

One Hundred Restrooms finns för närvarande i Gallerian vid det nyöppnade IKEA-varuhuset och i Liljeholmsgallerian. Där kan man som besökare få tillgång till några av Dynamic Codes mest populära tester för: könssjukdomar, bakteriell vaginos och candida, nutrition – DNA-test för kost, samt för urinvägsinfektion. Kunderna kan göra testet hos One Hundred Restrooms eller hemma och skicka det till labbet där det analyseras. Inom några dagar får de resultatet online, tillsammans med en medicinsk rekommendation.

– Det är spännande att vara en del av erbjudandet när en helt ny typ av aktör etablerar sig på marknaden. Vi hoppas kunna möta ännu fler kunder i en helt ny miljö och därmed fortsätta vara en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet och ge människor snabb tillgång till ett säkert testsvar och hjälp till diagnos, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Vi erbjuder en helt ny standard på offentliga toaletter genom att skapa en miljö som är mer än bara toaletter. Vi vill ge våra kunder möjlighet att leva ett hälsosamt liv. Därför passar Dynamic Codes produkter väl in i vårt erbjudande och vi är glada över att kunna erbjuda våra besökare dessa, säger Marielle Romeijn, medgrundare och Chief Brand Officer på One Hundred Restrooms.

Dynamic Code inleder ett samarbete med europeisk innovatör av offentliga toaletterSamarbetet mellan One Hundred Restrooms och Dynamic code syftar till att erbjuda test för självprovtagning i framtiden på så många platser i Europa som möjligt. Under 2023 förväntas nya platser i Sverige öppnas med en självtestautomat som tilläggstjänst.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>