Dynamic Code presenterar helt nytt DNA
Hem NYHETERFORSKNING Dynamic Code presenterar helt nytt DNA

Dynamic Code presenterar helt nytt DNA

Publicerat av: Redaktionen

Test för träning och hälsa på tisdag.

När framtidens utmanare inom MedTech samlas för innovationsdagar hos Epicenter i nästa vecka kommer Dynamic Code vara på plats och presentera BODY – ett helt nytt typ av DNA-test för kost och träning. 

Senare i veckan – torsdag (28/11) pratar även Dynamic Codes vd Louise Nylén om hur vårdlandskapet utvecklas med ny teknik.

Dynamic Code presenterar helt nytt DNAUnder Health & MedTech Innovation Days på Epicenter på tisdag presenterar Johanna Lönn, produktägare på Dynamic Code ett helt nytt DNA-test som är baserat på de senaste forskningsrönen och som ger konsumenten ett personligt svar med information om de genetiska förutsättningar som kan interagera med din kost och träning. 16 genetiska markörer undersöks och ger svar på de genetiska förutsättningar kroppen har för att maximera träningen samt samspelet mellan kost och kropp.

Johanna Lönn kommer att presentera hur testet fungerar, vad det mäter och hur datan kan användas för att förbättra både träning och hälsa.

BODY är framtaget i samarbete med Sabina Dufberg som har mångårig och bred utbildning och erfarenhet inom personlig träning och kost.

Sabina Dufberg har utbildat andra tränare, och coachat allt från elitidrottare till rehabiliteringspatienter, bland annat i TV-programmet Biggest Loser. Hon är också författare till ett flertal böcker och är en mycket anlitad föreläsare.

Tid och plats
Tisdag 26/10 kl 08.30 på Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>