Emilie Erhardt Winiarski ny vd för Dynamic Code
Hem HÄLSA Dynamics Code nya vd är Emilie Erhardt Winiarski

Dynamics Code nya vd är Emilie Erhardt Winiarski

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Code har rekryterat Emilie Erhardt Winiarski till ny vd.

Emilie kommer närmast från rollen som vd för specialistvårdbolaget Medicheck.

Emilie har en lång bakgrund från den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden, där hon har haft ett flertal ledarroller och har de senaste åren fokuserat på digitalisering av vården i Sverige.

Emilie kommer senast från Medicheck där hon varit vd, men har även erfarenhet från Sirona Health Solutions, Getinge, Ivbar och BUPA i London.

– Emilie har en gedigen erfarenhet från både regional vård och digitala vårdtjänster. Hon har därmed den holistiska synen för att kunna utveckla Dynamic Codes roll i det nya vårdlandskapet. Med sin erfarenhet av vår marknad, affärssinne och förståelsen av en snabbfotad organisation kommer hon tillsammans med teamet kunna utveckla vår verksamhet på ett bra sätt, säger Anne Kihlgren, grundare och styrelseordförande för Dynamic Code.

Emilie Erhardt Winiarski ny vd för Dynamic Code

– Emilie har en gedigen erfarenhet från både regional vård och digitala vårdtjänster, säger Anne Kihlgren, grundare av Dynamic Code om vd-rekryteringen av Emilie Erhardt Winiarski.

– Jag har följt Dynamic Code sedan en tid och ser en stor potential i att vidareutveckla kärnaffären i Sverige men även internationellt på sikt. Bolaget har ett starkt varumärke, en bra basportfölj av egenutvecklade tester samt en egen digital plattform. Jag tror på att ge individen eget ansvar och kontroll över sin egen hälsa samt avlasta vården genom att öka tillgängligheten till säkra tester för självprovtagning, säger Emilie Erhardt Winiarski.

Emilie Erhardt Winiarski ersätter Per Alnefelt som varit tf vd, och tillträder sin tjänst den 14 augusti.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>