Rekordmånga aktiviteter och evenemang hos Holiday Club Åre i sommar
Hem LIVSSTIL Många aktiviteter och evenemang hos Holiday Club Åre i sommar

Många aktiviteter och evenemang hos Holiday Club Åre i sommar

Publicerat av: Redaktionen

Antalet sommarevenemang hos Holiday Club och i Åre fortsätter att öka, i takt med att intresset för en aktiv fjällsemester växer.

Fler och fler upptäcker cykling, vandring, traillöpning, kajakpaddling och klättring.

Samtidigt är fler arrangörer intresserade av den miljö och den logistiska lösning som finns inom och runtom Holiday Club Åre. Först ut är Åre Extreme Week och Åre Bike Festival med sina gedigna program. Under samma vecka blir det svenska mästerskap i downhillcykling och seglingsformen 2-krona.

  • Som fjällens äventyrshotell är vi oerhört stolta över att få vara leverantör och partner till flera av sommarens evenemang där kanske O-Ringen med världselitens deltagande sticker ut mest. Att dom svenska mästerskapen i downhillcykling och seglingsformen 2-krona förläggs i Åre är ett ytterligare bevis för hur sommarsäsongen blivit än mer intressant för arrangörer, säger Satu Andersson VD Holiday Club Åre.
  • Rekordmånga aktiviteter och evenemang hos Holiday Club Åre i sommar

    Vårt DNA bygger på rörelseglädje för hela familjen och alla åldrar, oavsett om du är deltagare eller besökare. Under Åre Bike Week kommer våra hotellgäster erbjudas unika cykelclinincs med KIA cykling team och under hela sommarsäsongen erbjuds även våra egna ledarledda SATS träningsklasser, actve inclusive aktiviteter så som kajak- och SUPpaddling samt vandring. Sommarlovsaktiviteter med kidsLAB och Valle finns givetvis också på schemat. Om du är förtjust i vintern i Åre så kommer du älska sommaren, säger Satu Andersson.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>