Erchonia EVRL och hudvård nu i Stockholm
Hem NYHETERFORSKNING Erchonia EVRL och hudvård nu i Stockholm

Erchonia EVRL och hudvård nu i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Med ett antal FDA godkännanden, kliniskforskning och över 20 år som ledande inom lågenergi laser är amerikanska Erchonia LTD en faktor globalt.

Erchonia EVRL och hudvård nu i Stockholm 1

Kund hos MJ Studio under behandling

Närvaro i över 50 länder, och forskning inom såväl sårvård som Alzheimer och Autism, är vi glada att vi kommit in även på hudvård via MJ Studio i Stockholm, Sverige.

Erchonia är idag välrepresenterat inom den medicinska fotvården i Sverige via nästan 40 kliniker, där diabetes fötter, svåra sår, cirkulations problematik och nagelsvamp behandlas effektivt. Vi ser även ett intresse från privata vårdcentraler gällande Erchonias teknologi.

Inom hälsa och beauty är det främst Akademikliniken, Mybeautyclinic Sweden samt några ytterligare kliniker som tagit in Verju lasern för icke invasiv fett reduktion (www.verju.com) (www.myzerona.com)

Nästa stora genombrott sker just nu inom NPF, där det visat sig från forskningen i USA att LLLT i rätt våglängd, rätt hertz, kan ha en stor påverkan på hjärntrötthet, autism mfl.

(https://www.erchonia.com/erchonia-submits-data-to-us-fda-to-support-low-level-laser-510k-market-clearance-for-autism/)

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>