FemineaLab Introducerar Feminea Hormon Omni Advanced - En Total Hälsokontroll för Kvinnor
Hem HÄLSA FemineaLab lancerar Feminea Hormon Omni Advanced – En Total Hälsokontroll för Kvinnor

FemineaLab lancerar Feminea Hormon Omni Advanced – En Total Hälsokontroll för Kvinnor

Publicerat av: Redaktionen

FemineaLab, en ledande aktör inom den svenska hälsotestmarknaden, lanserar sin mest omfattande hälsotest någonsin inom hormoner – Feminea Hormon Omni Advanced.

Denna banbrytande produkt analyserar över 40 olika hälsomarkörer och ger kvinnor en detaljerad bild av deras hälsa, med särskilt fokus på hormonbalansen och sköldkörtelfunktionen.

Denna test ger kvinnor möjlighet att ta mer informerade beslut om sin hälsa och sitt välbefinnande.

FemineaLab, en ledande aktör inom den svenska hälsotestmarknaden, stärker sitt engagemang för kvinnors hälsa genom att introducera den mest omfattande hälsotesten någonsin inom hormoner – Feminea Hormon Omni Advanced.

Denna pionjärprodukt analyserar över 40 olika hälsomarkörer, som täcker en rad kritiska hälsområden: sköldkörtelhälsa, hormonbalans, vitaminer och mineraler, proteiner, aminosyror, hjärta och kärl, lever, njurar, blodstatus, blodsocker samt inflammation. Varje del av denna omfattande hälsokontroll är utformad för att ge kvinnor en detaljerad bild av deras hälsa och välbefinnande.

”När det gäller kvinnor har vi sett en ökande efterfrågan på att få en bredare kontroll och kunskap om deras hormoner,” förklarar en representant för FemineaLab. ”Detta gäller särskilt för frågor kring hormonell obalans, som kan ha en betydande inverkan på en kvinnas välbefinnande och livskvalitet.”

Ett av de centrala områdena som analyseras av Feminea Hormon Omni Advanced är just hormonbalansen. Med en detaljerad analys av hormonella markörer som kortisol, SHBG, FSH, östradiol, testosteron, LH, DHEAS, progesteron, AMH och prolaktin, ger detta test kvinnor en djupgående insikt i deras hormonella hälsa. Sköldkörtelhormoner som TSH, T3, T4, anti-TPO och TRAK analyseras också, vilket ger insikt i sköldkörtelns hälsa, ett område som ofta är förknippat med energinivåer, vikt och allmänt välbefinnande.

”För kvinnor kan en hormonell obalans leda till en mängd olika symtom och hälsoproblem, alltifrån humörsvängningar till problem med fertiliteten”, tillägger FemineaLab. ”Feminea Hormon Omni Advanced tillhandahåller kvinnor med den mest omfattande informationen om deras hormonella hälsa som är tillgänglig idag, vilket ger dem möjligheten att ta mer informerade beslut om sin hälsa och sitt välbefinnande.”

Utöver hormonanalys erbjuder Feminea Hormon Omni Advanced även tester för en mängd andra viktiga hälsomarkörer, inklusive vitaminer och mineraler, proteiner, aminosyror, hjärta och kärl, lever, njurar, blodstatus, blodsocker samt inflammation. Genom att tillhandahålla denna omfattande hälsobild, kan kvinnor inte bara förstå sin nuvarande hälsa, utan också identifiera eventuella områden som kan behöva ytterligare uppmärksamhet.

FemineaLab Introducerar Feminea Hormon Omni Advanced - En Total Hälsokontroll för Kvinnor

FemineaLab är engagerade i att göra hälsotester mer tillgängliga och meningsfulla för kvinnor. Genom att lansera Feminea Hormon Omni Advanced, tar de ett betydande steg mot att uppnå detta mål, vilket gör det möjligt för kvinnor att ta mer kontroll över sin hälsa och sitt välbefinnande.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>