FemineaLab Lanserar Feminea Hormon Advanced - Framtidens Kompletta Hälsotest för Kvinnor
Hem HÄLSA FemineaLab lanserar nu framtidens kompletta hälsotest – KvinnorFeminea Hormon Advanced

FemineaLab lanserar nu framtidens kompletta hälsotest – KvinnorFeminea Hormon Advanced

Publicerat av: Redaktionen

FemineaLab lanserar Feminea Hormon Advanced, ett banbrytande hälsotest som täcker allt från blodstatus, sköldkörtel och hormonell hälsa till näring och metabolism.

Företaget ser hälsotester som ett viktigt verktyg för att demokratisera hälsoinformation och främja kvinnors självständighet.

Trots viss kritik från traditionell vård, menar FemineaLab att dessa tester bidrar till att skapa värdefull baslinjeinformation, ger insikter som kan utnyttjas av vården och hjälper individer att proaktivt hantera sin hälsa.

FemineaLab, en del av Citikliniken Sverige AB, presenterar nu sin senaste innovation inom hälsotester för kvinnor – Feminea Hormon Advanced. Detta omfattande hälsotest undersöker allt från blodstatus, sköldkörtelhälsa, hjärthälsa, hormonell hälsa till nutrition, metabolism och mycket mer. Hälsotestet erbjuder insikter inom områden som vitalitet, fertilitet och sexlust, samt allmän prestationsförmåga och hälsa, inklusive depressionsnivåer, håravfall och energinivåer m.m.

Hälsotester av detta slag har emottagits med viss kritik från traditionell vård, med argument om att de kan spela på människors oro. FemineaLab anser dock det motsatta. De ser dessa hälsotester som ett verktyg för att demokratisera hälsoinformation, ge individer mer självständighet och erbjuda värdefull information och insikter som kan användas direkt av vården, eller som en baslinje för framtida vård.

”Feminea Hormon Advanced är vår signaturprodukt, och vi är stolta över att kunna erbjuda detta omfattande hälsotest till kvinnor,” säger Roger Svensson, VD för Citikliniken Sverige. ”Vi tror att detta test kan hjälpa kvinnor att ta kontroll över sin hälsa och välbefinnande på ett helt nytt sätt.”

FemineaLab Lanserar Feminea Hormon Advanced - Framtidens Kompletta Hälsotest för KvinnorFeminea HormonAdvanced är nu tillgänglig via FemineaLab’s onlineshop där det erbjuds en mängd av olika tester för hälsotest av hormonell obalans hos kvinnor. Efter beställning, produceras en remiss som kan användas på någon av flera hundra mottagningar i Sverige. FemineaLab samarbetar med alla stora laboratorier i landet, inklusive Karolinska Universitetssjukhuset, Synlab och Unilabs. Efter blodprovet får kunderna tillbaka sina resultat tillsammans med en läkarkommentar.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>