Fortnox ingår samarbete med Bokadirekt
Hem HÄLSA Fortnox ingår ett samarbete med Bokadirekt

Fortnox ingår ett samarbete med Bokadirekt

Publicerat av: Redaktionen

Fortnox har ingått ett samarbete med Bokadirekt, Sveriges ledande affärssystem och marknadsplats för bokning av tjänster inom skönhet och hälsa.

Samarbetet innebär att Fortnox integreras i Bokadirekt.

Företagen i skönhets- och hälsobranschen kommer med integrationen att få direkt tillgång till smarta funktioner som hjälper dem i deras företagande.

– Bokadirekt är en stor och viktig aktör inom skönhet och hälsa. Tillsammans kommer vi att skapa ett bättre erbjudande och hjälpa fler företagare att bli mer framgångsrika, säger Ola Bergqvist, affärsområdeschef Företagande.

När Fortnox integreras i Bokadirekt kommer det bli smidigare för fler kunder att ta del av Fortnox företagsplattform. Den största delen av bokföringen kommer att skötas automatiskt. Möjligheten att använda Fortnox via Bokadirekt släpps under hösten 2022.

Fortnox ingår samarbete med Bokadirekt

Ola Bergqvist

– Samarbetet med Fortnox är ännu ett steg i vår vision att sömlöst integrera och förenkla bokning, betalning och bokföring, säger Christian Fricke, VD Bokadirekt.

På Bokadirekt.se kan konsumenter söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Bokadirekt är även ett heltäckande affärssystem för hälso- och skönhetsbranschen. Varje månad hanterar Bokadirekt över 2 miljoner bokningar hos 22 000 specialister.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>