Event: Välkommen till en dag om inkluderande innovation
Hem EVENT Event: Välkommen till en dag om inkluderande strategiska innovation

Event: Välkommen till en dag om inkluderande strategiska innovation

Publicerat av: Redaktionen

Vill du veta mer om hur du kan arbeta mer inkluderande och vidga dina vyer för ökad kreativitet, innovationsförmåga och lönsamhet?

Torsdagen den 8 september bjuder det strategiska innovationsprogrammet Medtech4Health in till en dag om inkluderande innovationsprocesser inom Life Science.

Vi kommer att få höra om hur små och stora företag i Life Science-sektorn utvecklar ett mer inkluderande arbetssätt och vilka effekter detta kan få. Vi introducerar även vår första kull av inkluderingsambassadörer som utexaminerats utbildningen Inkluderande Innovation.

Event: Välkommen till en dag om inkluderande innovationUR PROGRAMMET
  • Vad är inkluderande innovation och varför är det viktigt?
  • Patientens syn på inkludering
  • Finansiärens syn på inkludering
  • Ett globalt bolags satsning på diversitet

Eventet äger rum torsdagen 8 september på Downtown Camper by Scandic Stockholm och online.

Läs mer och anmäl dig!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>