En dag i taget har blivit fem år utan spel
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Grattis! – fem år utan spel

Grattis! – fem år utan spel

Publicerat av: Redaktionen

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en behandlingsklient som firar fem års spelfrihet och beskriver känslan så här – Från att det bara hade varit ett roligt intresse tog spelandet på bara några år över allt i mitt liv.

Alla mina gamla intressen las på hyllan och samma sak var det med mitt sociala umgänge. Jag isolerade mig helt för att kunna spela mer.

Och i huvudet cirkulerade det bara tankar som, vad ska bli mina nästa spel, hur ska jag vinna tillbaka allt jag förlorat och var hittar jag mer pengar för att kunna spela för…

Jag kom till ett stadie då alla i min närhet förstod att inte allt stod rätt till och jag valde till sist att lägga korten på bordet och berätta sanningen om mitt spelberoende. Det var otroligt jobbigt men också väldigt skönt. Att slippa ljuga för alla i min närhet och faktiskt ta hjälp för att kunna ändra på det destruktiva mönster jag fastnat i de sista åren.

En dag i taget har blivit fem år utan spel

Mina föräldrar hade blivit rekommenderade Spelfriheten och jag fick som en del av lösningen påbörja deras behandling direkt. Att inse att det fanns flera som gjort ungefär samma sak som jag själv men som hittat ett nytt sätt att leva var väldigt motiverande. Resan har absolut inte varit enkel men det har underlättat att inte behöva vara själv. Idag så har jag lyckats hitta ett lugn och en tacksamhet som jag inte haft förut. Och mina relationer har blivit så mycket bättre. Jag vet vad jag behöver göra regelbundet för att inte återvända till där jag en gång var.

Så tusen tack för all hjälp och för att jag vunnit tillbaka glädjen, lugnet och friheten i livet igen. ❤️”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>