Hem NYHETERFORSKNING GU:s Life Sciencegrupp ger råd och stöd för nyttiggörande

GU:s Life Sciencegrupp ger råd och stöd för nyttiggörande

Publicerat av: Redaktionen

Har din forskning genererat spännande resultat som kan nyttiggöras? Vill du diskutera det med affärsutvecklare och innovationsrådgivare med expertkompetens inom Life Science?

GU:s Life Sciencegrupp ger råd och stöd för nyttiggörande 3Välkommen att kontakta Life Sciencegruppen som består av specialister från Forsknings- och Innovationskontoret och GU Ventures som tillsammans ger råd, stöd och tillgång till finansiering.

Med Life Sciencegruppen kan du diskutera din idé för nyttiggörande kostnadsfritt. Det går givetvis även att ordna digitala möten.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>