Hörselprodukterna har fått min vardag som lärare att fungera
Hem HÄLSA Hörselprodukterna har fått min vardag som lärare att fungera lättare

Hörselprodukterna har fått min vardag som lärare att fungera lättare

Publicerat av: Redaktionen

”Tidigare upplevde jag mycket frustration både på och utanför jobbet.

Frustrationen bottnade i att jag ville vara delaktig, men jag hörde inte allt som sades och det hindrade mig från att vara en del av det som hände fullt ut.

Idag mår jag mycket bättre och känner mig så mycket lugnare och det finns energi över till det jag vill göra” – Ulrika Magnusson.

För Ulrika, som är speciallärare på Granbergsskolan, har mikrofonerna Roger Select och Roger Table Mic II inneburit en stor förändring i hennes arbetsliv och livet i stort. Hon använder mikrofonerna både i klassrummet och vid konferenser, där den som håller i mötet hänger en mikrofon runt halsen. Hör hennes berättelse genom att klicka på videon.

Hörselprodukterna har fått min vardag som lärare att fungera

Ulrika Magnusson

För den som upplever nedsatt hörsel är ett bra första steg att göra ett hörseltest online, det kan du göra här – helt kostnadsfritt: Gör vårt online-hörseltest på tre minuter | Phonak

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>