Idag öppnar tandvårdsmottagningen PTJ Dental Helsingborg
Hem ANNONS Idag den 1 november öppnar tandvårdsmottagningen PTJ Dental Helsingborg

Idag den 1 november öppnar tandvårdsmottagningen PTJ Dental Helsingborg

Publicerat av: Redaktionen

PTJ Dental tar över tre tandvårdsverksamheter i Helsingborg och slår ihop dem till en, och idag, den 1 november, öppnar PTJ Dental Helsingborg på Norra Strandgatan 21.

Samtidigt tillträder tandläkare Jacqueline Lundblad som verksamhetschef.

Birgitta Estelius, Anders Berg och Lars Jacobson har arbetat som tandläkare i egen regi i 37, 34 respektive 32 år. Den 1 november tar PTJ Dental över deras kliniker och slår ihop dem till en under namnet PTJ Dental Helsingborg. Den nya mottagningen kommer fortsatt att erbjuda allmäntandvård till såväl barn och unga som äldre.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att driva och utveckla mottagningen och lära känna alla patienter och nya kollegor. Verksamheten kommer fortsatt att drivas i samma anda som tidigare med fokus på kvalitet och trygghet, säger Jacqueline Lundblad, tandläkare och verksamhetschef på PTJ Dental Helsingborg.

När mottagningen nu övergår i ny regi kommer tandläkarna Anders Berg och Lars Jacobson att arbeta kvar, likaså både tandhygienister och tandsköterskor.

Idag öppnar tandvårdsmottagningen PTJ Dental Helsingborg

Jacqueline Lundblad

– Det är en trygghet både för mig och patienterna att Anders och Lars och deras medarbetare arbetar kvar i verksamheten. Det kommer att bli en mjuk övergång och patienterna kommer att känna igen sig, även om vi fräschar upp lokalerna och byter logotyp, säger Jacqueline Lundblad.

På PTJ Dental Helsingborg arbetar fyra tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Kliniken är PTJ Dentals tredje i Skåne och sedan tidigare finns etableringar i både Ystad och Sjöbo.

– PTJ Dental har vuxit snabbt och planen är att fortsätta expansionen i såväl Skåne som i andra delar av landet. Tandvården är inne i en spännande period och många tandläkare som drivit sin verksamhet länge funderar på vad deras nästa steg kan vara, och då är vår förhoppning att vara en framtida partner, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

Om PTJ Dental

PTJ Dental är en verksamhetsform inom Praktikertjänst som lanserades hösten 2018 och innebär att tandläkare erbjuds anställning och ansvar för en verksamhet utan att vara delägare i koncernen. Till grund för satsningen ligger en ambition om att vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat. Idag finns 19 verksamheter inom PTJ Dental.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>