Malmöbaserade Earlabs utvecklar världens första trådlösa hörselskydd med Bluetooth, elektronisk brusreducering och medhörning
Hem NYHETERE-HÄLSA Malmöbaserade Earlabs utvecklar världens första trådlösa hörselskydd, dBud U

Malmöbaserade Earlabs utvecklar världens första trådlösa hörselskydd, dBud U

Publicerat av: Redaktionen

Malmöbaserade Earlabs utvecklar världens första trådlösa hörselskydd med Bluetooth, elektronisk brusreducering och medhörning.

Hörselskador, på grund av buller, är ett globalt växande problem och så mycket som 20% av alla vuxna lider av nedsatt hörsel.

Med nya produkten dBud U har Earlabs kombinerat teknik från trådlösa in-ear hörlurar med ett certifierat bullerskydd. Resultatet är en liten, bekväm och mångsidig produkt som skyddar dina öron från skadligt buller, låter dig justera volymen på omvärlden och samtidigt ta mobilsamtal, lyssna på musik eller poddar.

Malmöbaserade Earlabs utvecklar världens första trådlösa hörselskydd med Bluetooth, elektronisk brusreducering och medhörningdBud U har justerbar elektronisk medhörning, vilket gör att du vid behov kan höra omvärlden och prata med kollegor utan att ta ut produkten ur öronen. Den har även digital samtalsförbättring så att personen du pratar med hör dig tydligare när du befinner dig i en bullrig miljö.

Utöver att skydda dina öron dämpar dBud U effektivt din omgivning och hjälper dig att hitta lugn och fokus i en bullrig värld.

dBud U är mindre, lättare och mer bekväm än traditionella hörselkåpor, samtidigt som dess användningsområde är betydligt bredare. Den lämpar sig för alla som är i behov av att skydda sina öron, från snickare och hantverkare till förskollärare och elever med koncentrationssvårigheter. Allmännyttan är enorm och användningsområdena nästintill obegränsade.

Produkten kan beställas med 30% rabatt via Earlabs lanseringserbjudande på crowdfundingsiten Indiegogo. Beräknad leverans i april 2022.

Du som jobbar inom vård/hälsa ger vi nu 50% rabatt: KLICKA HÄR 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>