Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA iGRUPP – uppdaterade program med användarvänlig design

iGRUPP – uppdaterade program med användarvänlig design

Publicerat av: Redaktionen

Psykologpartners gruppbehandlingar kommer nu i reviderad version och med nya pedagogiska filmer.

iGRUPP - uppdaterade program med användarvänlig design 3– Våra program har fått en ny layout vilket vi ser att våra kunder och klienter uppskattar, säger Ella Radvogin som arbetat med programmen sedan start.

iGRUPP används redan inom primärvård, företagshälsovård och psykiatri. I Psykologpartners utbud finns gruppbehandlingar för stress, oro, ångest, depression och sömnproblem.

De olika inriktningarna och det digitala stödverktyget gör att iGRUPP kan anpassas på ett flexibelt sätt och utifrån skiftande behov hos både behandlare och klienter.

– Vår förhoppning är att våra grupprogram ska nå ut till ännu fler som behöver hjälp med sitt mående. Vi vill vara med och stötta verksamheter i arbetet med att förkorta väntetiden till effektiv psykologisk behandling. Vi ser att iGRUPP behövs där ute, fortsätter Ella.

Se introduktions film här

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>