Immunovia meddelar positiva resultat från verifieringsstudien för IMMray PanCan-d

Immunovia, ett diagnostikföretag som utvecklar blodtest med hög noggrannhet för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer och autoimmuna sjukdomar meddelar idag positiva resultat från verifieringsstudien och kommer nu att inleda valideringsstudien, det sista steget inför lanseringen av IMMray® PanCan-d.

Immunovia meddelar positiva resultat från verifieringsstudien för IMMray PanCan-d 1Analysen från verifieringsstudien visar resultat i linje med den tidigare commercial test model-studien (CTMS), vilket banar väg för genomförande av den slutliga blinda valideringsstudien.

”Vi är mycket nöjda med resultaten från verifieringsstudien och påbörjar nu förberedelserna för valideringsprocessen, samtidigt som vi avslutar viss bioinformatik för samtliga undergrupper av prover i verifieringsstudien. Dessa slutliga resultat kommer att offentliggöras så snart studieanalysen är helt avslutad. Vi håller fast vid vår plan för lanseringen av IMMray® PanCan-d och är nu bara ett steg ifrån försäljningsstarten av IMMray® PanCan-d under fjärde kvartalet”, säger Mats Grahn, VD.