Hem NYHETER Immunovia meddelar positiva resultat från verifieringsstudien för IMMray PanCan-d

Immunovia meddelar positiva resultat från verifieringsstudien för IMMray PanCan-d

Publicerat av: Redaktionen

Immunovia, ett diagnostikföretag som utvecklar blodtest med hög noggrannhet för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer och autoimmuna sjukdomar meddelar idag positiva resultat från verifieringsstudien och kommer nu att inleda valideringsstudien, det sista steget inför lanseringen av IMMray® PanCan-d.

Immunovia meddelar positiva resultat från verifieringsstudien för IMMray PanCan-d 3Analysen från verifieringsstudien visar resultat i linje med den tidigare commercial test model-studien (CTMS), vilket banar väg för genomförande av den slutliga blinda valideringsstudien.

”Vi är mycket nöjda med resultaten från verifieringsstudien och påbörjar nu förberedelserna för valideringsprocessen, samtidigt som vi avslutar viss bioinformatik för samtliga undergrupper av prover i verifieringsstudien. Dessa slutliga resultat kommer att offentliggöras så snart studieanalysen är helt avslutad. Vi håller fast vid vår plan för lanseringen av IMMray® PanCan-d och är nu bara ett steg ifrån försäljningsstarten av IMMray® PanCan-d under fjärde kvartalet”, säger Mats Grahn, VD.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>