Individen i fokus på Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa
Hem EVENEMANG Individen i fokus på Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa

Individen i fokus på Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Den 24 januari inviger Madeleine Harby Samuelsson, statssekreterare åt barn-, äldre och jämställdhetsminister Åsa Regnér, Mötesplats Välfärdsteknologi och e-hälsa på Kistamässan i Stockholm.

Medverkar gör även inbjudna gäster som använder digitala Individen i fokus på Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa 2välfärdslösningar och berättar vad dessa lösningar innebär för dem och vilka förväntningar de har på kommunerna och omsorgen.

För tredje året i rad arrangeras MVTe 2017 på Kistamässan den 24-25 januari. Syftet är att ge kommuner energi och kunskap att fortsätta ert arbete med att implementera välfärdsteknologi och e-hälsa inom kommunal vård och omsorg. Konferensen erbjuder information och effektiva möjligheter att dela erfarenheter. I år genomsyras programmet av exempel som gynnar individen – för ökad självständighet, delaktighet, säkerhet, trygghet och aktivitet.

Deltagaren kan bland annat ta del av 60 sessioner med 170 talare från olika delar av landet, som kan dela med sig av sina erfarenheter, samt ta del av tjänster och produkter från över 100 utställare.

Några av höjdpunkterna:

* Workshops: Syftet är att kommunerna delar med sig av sina erfarenheter, tankar och idéer, samt diskutera och hitta bra lösningar.

* Seminarium att hålla koll på:
Självständiga individer – är omsorgen redo?
Strunta i certifikatet – Upphandla resultatet!

* Mässan: Mässbesökarna har möjlighet att boka guidade visningar i Telias trerumsmonter, här får besökarna insikt i hur en kommuns resa mot digitaliserad hemtjänst ser ut.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>