Invent Medic utsett att delta i svensk-brittiskt tillväxtprogram inom Healthtech
Hem HÄLSA Invent Medic ansluter sig till svensk-brittiskt tillväxtprogram inom Healthtech

Invent Medic ansluter sig till svensk-brittiskt tillväxtprogram inom Healthtech

Publicerat av: Redaktionen

Invent Medic har utsetts att delta i programmet Masterclass series: Healthtech.

Genom programmet utökas affärsnätverket och kunskapen om den brittiska marknaden, allt för att få de bästa förutsättningarna för att växa i Storbritannien.

Mellan augusti och oktober kommer Invent Medic delta i programmet Masterclass series: Healthtech som är organiserat och finansierat av Svenska handelskammaren i Storbritannien och Invest in Skåne.

Genom coaching, workshops och audits med entreprenörer, marknadsförare samt framstående nyckelpersoner inom den brittiska hälsosektorn, får Invent Medic de bästa förutsättningarna för att växa i Storbritannien. I programmet ingår även vägledning inom det brittiska investerarlandskapet, identifiering av potentiella kunder och partners, samtidigt som det brittiska affärsnätverket utökas.

Invent Medic utsett att delta i svensk-brittiskt tillväxtprogram inom Healthtech-Vi är glada att ha blivit utvalda att delta i programmet och tidsmässigt så passar det väl in med vår tillväxtresa på den brittiska marknaden, säger Anna Lindström, VD för Invent Medic Sweden AB

I Storbritannien och Irland har Invent Medic sedan mitten av 2022 distributören iMEDicare för produkten Efemia Bladder Support.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>