Itrim förlänger avtalet med DGC
Hem HÄLSA Itrim förlänger avtalet med DGC

Itrim förlänger avtalet med DGC

Publicerat av: Redaktionen

Itrim förlänger avtalet med DGC avseende leverans av IT-drifttjänster. Det nya avtalet sträcker sig över 3 år och beräknas vara värt cirka 12 mkr.

Itrim, som erbjuder personligt skräddarsydda och hållbara program inom mat, träning och motivation på ett 40-tal träningscenters i Sverige, har förlängt avtalet med DGC avseende leverans av ItrimIT-drifttjänster. DGC kommer de kommande tre åren leverera drift av servrar, molntjänster som Azure, drift och support av arbetsplatser samt support av funktioner som skrivare och LAN.

– Itrim är inne i en spännande utvecklingsfas inom IT vilket kommer bidra till att vi kan hjälpa våra medlemmar till ännu bättre och mer hållbara resultat. Dessutom kommer det göra arbetsdagen enklare och effektivare för våra drygt 350 medarbetare. Samarbetet med DGC är en viktig del i detta utvecklingsarbete, säger Naofal Ouazzani, CIO på Itrim.

– Itrim är en kvalificerad beställare av IT-drifttjänster och tillsammans har vi hittat en effektiv och driftsäker lösning som passar deras verksamhet med många spridda verksamhetsställen. Jag är glad att vi får förnyat förtroende av Itrim och ser fram emot en ny avtalsperiod, Mattias Wiklund, försäljningschef och vice vd för DGC.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>