Jag har kraschat in i väggen.. Vad kan jag gör jag nu?
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Jag har kraschat in i väggen.. Vad kan jag göra nu?

Jag har kraschat in i väggen.. Vad kan jag göra nu?

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till ett webbinarium om stress och utmattning!

Torsdag den 4/11 kl. 19.00 är du välkommen till ett helt kostnadsfritt webbinarium om stress och utmattning, ledd av vår psykolog Camilla Gunnarsson.

Camilla kommer att prata om:

  • Vad stress och utmattning är och hur de kan yttra sig
  • Varför man blir utmattad och vem som blir det
  • Utmattningens faser
  • Strategier för hur du kan återhämta dig från en utmattning och hur man som anhörig kan stötta
  • Vilken hjälp som finns att få

Du kan i vår livechatt ställa frågor som Camilla sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas av vår psykolog Kristina Ahlman, som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår. Kom ihåg att värna om din integritet. Det namn du anger i samband med anmälan är även synligt i chatten.

Jag har kraschat in i väggen.. Vad kan jag gör jag nu?När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap kring psykisk ohälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen att anmäla dig på länken nedan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>