KPMG förstärker satsningen inom sjukvård och offentlig sektor ytterligare
Hem HÄLSA KPMG förstärker nu satsningen inom sjukvård och offentlig sektor ytterligare

KPMG förstärker nu satsningen inom sjukvård och offentlig sektor ytterligare

Publicerat av: Redaktionen

KPMG fortsätter att satsa inom sjukvård och offentlig sektor och tillsätter Emma Loven som Head of Public.

Emma ansvarar sedan januari i år för KPMG:s rådgivningstjänster till hälso- och sjukvårdssektorn men blir från den 1 oktober ansvarig för KPMG:s samtliga tjänster till offentlig sektor samt hälso- och sjukvården.

KPMG fortsätter att satsa på sin sektorsstrategi där offentlig sektor är en av KPMGs prioriterade sektorer och tillsätter Emma Loven som Head of Public.

Emma har över 15 års erfarenhet från hälso- och sjukvårdsbranschen, senast i rollen som Utvecklings- och IT-direktör på Södersjukhuset i Stockholm. Nu tar Emma ett helhetsansvar för KPMG:s tjänster inom offentlig sektor och hälso- och sjukvården.

– Jag är oerhört glad över förtroendet från KPMG och ser fram emot att vi växlar upp ytterligare inom denna samhällsviktiga sektor. Vi har redan förtroende för flertalet av våra tjänsteområden hos våra kommuner, regioner och statliga myndigheter som jag hoppas kunna bygga vidare på. Vi har även ett nordiskt samarbete för att ge möjligheter för våra kunder att utbyta erfarenheter med varandra. KPMG har även ett väldigt närvarande globalt nätverk där vi har en otrolig källa till kunskap och erfarenheter som kan komma våra kunder till godo. Jag ser fram emot att även bygga vidare på detta, kommenterar Emma Loven, Partner och ny Head of Public på KPMG.

– Emma har på kort tid blivit en uppskattade medarbetare och en stark drivkraft för våra rådgivningstjänster till hälso- och sjukvården. Emma har en gedigen kompetens att bygga framgångsrika team med kundens behov i fokus, vilket vi ser fram emot att hon kommer att göra brett inom verksamheten. Med Emmas långa erfarenhet av att driva stora transformationsprojekt kan vi fortsätta stärka vårt erbjudande till marknaden, kommenterar Tina Zetterlund, Partner och Head of Clients & Markets.

KPMG förstärker satsningen inom sjukvård och offentlig sektor ytterligare

Emma Loven

Det nordiska samarbetet växer sig starkare och i dagarna har Emma Loven bland annat varit på Island och träffat Hälsoministeriet och i slutet av förra veckan var Emma Loven värd för KPMG:s nordiska kundträff angående The Future of Healthcare som bland annat gästades flertalet nordiska hälso- och sjukvårdsorganisationer samt av KPMG:s globala Head of Healthcare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>