Lyckad lansering i Indien
Hem HÄLSA Lyckad lansering i Indien

Lyckad lansering i Indien

Publicerat av: Redaktionen

I januari deltog Bactiguard för första gången på konferensen ”Conference of Urological Society of India” tillsammans med den indiska distributören Biorad Medisys Pvt Ltd. Konferensen var ett viktigt steg i lanseringen av Bactiguards infektionshämmande produktportfölj på den indiska marknaden.

BactiguardDen årliga Conference of Urological Society of India (USICON), arrangerades för 49:e gången och samlade omkring 2 300 deltagare. Konferensen var en perfekt plattform för att introducera Bactiguards urinvägskatetrar till urologer från hela landet tillsammans med den nya distributören Biorad Medisys Pvt Ltd. Närmare tusen doktorer och urologer besökte montern och det fanns ett stort intresse för Bactiguards infektionshämmande produkter.

–  V årt deltagande var en succé och under dagarna etablerade vi nya kontakter, bokade många uppföljningsmöten och mottog även flera order. Vi är stolta över att bli förknippade med Bactiguard, och jag hoppas att det här samarbetet kommer att bli ett framgångsrikt partnerskap, säger J M Hedge, Managing Director Biorad Medisys Pvt Ltd.

Vårdrelaterade infektioner är ett allvarligt problem runt om i världen. Indien har en väldigt stor konsumtion av antibiotika och andelen multiresistenta bakterier är hög. Det finns därför ett stort behov av förebyggande aktiviteter som Bactiguards infektionshämmande produkter.

–   Vår teknologi erbjuder en säker, välbeprövad och patientvänlig infektionshämmande lösning för sjukvården. Jag tror starkt på vårt partnerskap med Biorad Medisys Pvt Ltd. Våra pågående studier i Indien kommer även ytterligare att stärka den kliniska evidensen att våra produkter är effektiva och kostnadseffektiva i kampen mot vårdrelaterade infektioner, säger Johan Rugfelt, COO Bactiguard.

Marknadsföringsaktiviteterna kommer att fortsätta runt om i landet och första veckan i februari kommer Bactiguard att vara med på den årliga konferensen ”Conference of Indian Society of Critical Care Medicine & International Sepsis”, som äger rum i Agra i India.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>