Hem NYHETER Nu kan du cykla inomhus med Tacx Boost

Nu kan du cykla inomhus med Tacx Boost

Publicerat av: Redaktionen

Prisvärd och tyst bastrainer gör det ännu enklare att träna året om.

Nu kan du cykla inomhus med Tacx Boost 3Garmin presenterar idag Tacx Boost, en kraftfull trainer för inomhusbruk som har en kraftig magnetisk broms, realistisk cyklingskänsla och manuell inställning för motstånd som gör det enklare för cyklister att träna året om.

Lättanvända Boost är framtagen för cyklister på alla olika nivåer och den har följande funktioner:

  • Med en kraftig magnetisk broms kan du anpassa motståndet så att du får ut mesta möjliga av ditt träningspass.
  • Ändra motståndet manuellt i 10 nivåer och 1 050 watt med hjälp av en spak som du fäster på styret.
  • Träna när det passar dig utan att störa andra; svänghjulet ger en realistisk och följsam pedalrörelse samtidigt som den inkapslade motståndsenheten minskar ljudnivån.
  • Genom att använda en fartsensor1 kan du på ett prisvärt sätt se din hastighet, distans och virtuella kraft (en estimering görs av din aktuella kraft) då du använder appar såsom Tacx Training, Zwift och TrainerRoad.
  • Cykla där det passar dig – det behövs ingen extern strömkälla.

Det är enkelt att installera Boost – du gör det med endast två klick – sedan kan du börja cykla. Din cykel står stadigt på det medföljande framhjulsstödet. Stödet fungerar också som ett handtag då du ska bära med dig trainern.

Boost finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 2 999 kronor. Det finns också en version där en fartsensor och en kostnadsfri Tacx premium-prenumeration på 30 dagar ingår. Rekommenderat cirkapris för denna bundlade version är 3 299 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>