Nya Fitbit Alta HR hjälper dig sova bättre
Hem HÄLSA Nya Fitbit Alta HR hjälper dig sova bättre

Nya Fitbit Alta HR hjälper dig sova bättre

Publicerat av: Redaktionen

Fitbit har nu lanserat Alta HR som både har pulsmätning och nya funktionen Sleep Stages.

Pulsmätningen och Sleep Stages ska tillsammans analysera din ytliga sömn, djupsömn och REM-sömn. Alta HR är utvecklad i syftet att ge Nya Fitbit Alta HR hjälper dig sova bättre 2dig vägledning för att förbättra din sömn och hälsa samt motivera dig att nå dina hälsomål.

Automatisk sömnmätning – en hjälp till bättre sömnvanor
Fitbits två nya sömnverktyg – Sleep Stages och Sleep Insights – ger en djupare inblick i din sömnkvalitet samt erbjuder tips för att uppnå bättre sömn. Tillsammans med bra kost och träning är sömn en nyckelfaktor för en hälsosam livsstil. God sömn spelar en avgörande roll för din hälsa och ditt välmående genom att bland annat minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och fetma samt öka chanserna för god mental hälsa och ett långt liv.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>