Hem HÄLSA Nystartad resursenhet i region Sydvästra

Nystartad resursenhet i region Sydvästra

Publicerat av: Redaktionen

I början av månaden startade Förenade Care resursenheten i region Sydvästra.

Nystartad resursenhet i region Sydvästra 3Resursenheten ersätter bemanning av sjuksköterskor på jourtid på berörda verksamheter och regionchef Pernilla Lidén är ansvarig.

– Resursenheten kommer arbeta nära våra verksamheter vilket blir en kvalitetshöjning och ett led i att säkra god vård och omsorg, berättar Pernilla Lidén, Regionchef Sydvästra.

Resursenheten består av Leg. Sjuksköterskor som bemannar samtliga SÄBO i region Sydvästra på icke kontorstid.

– Det känns som en väldigt positiv utveckling för oss att driva detta i egen regi och vi hoppas kunna utveckla det i fler regioner där vi idag har jourlösningar via extern leverantör. Vi önskar fortsatt lycka till med resursenheten i Sydvästra och hälsar medarbetarna i resursenheten välkomna till Förenade Care, säger Madeleine Lundström, VD.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>