Nytt, nationellt pris hyllar insatser för kvinnors hälsa och välmående
Hem HÄLSA Nytt, nationellt pris Femillo Awards hyllar insatser för kvinnors hälsa och välmående

Nytt, nationellt pris Femillo Awards hyllar insatser för kvinnors hälsa och välmående

Publicerat av: Redaktionen

Det är med stolthet och glädje som vi presenterar Femillo Awards, ett nyinstiftat, nationellt pris och en spännande och betydelsefull satsning skapad av det passionerade teamet bakom Femillo.com.

Syftet med denna första upplaga av Femillo Awards är att belysa och hylla de enastående prestationer och insatser som utförs av exceptionella individer, företag och organisationer med fokus på kvinnors hälsa och välmående.

Femillo Awards, initierat av kvinnor för kvinnor, har som mål att erkänna och lyfta fram de som har bidragit till att förbättra kvinnors hälsa och välbefinnande.

Med en djup förståelse för vikten av att hedra framstående prestationer inom kvinnohälsosektorn har Femillo Awards etablerat åtta kategorier för att fira mångfalden och omfattningen av detta viktiga arbete.

De åtta kategorierna i Femillo Awards inkluderar:

Årets gynekolog
Årets psykolog
Årets fysioterapeut
Årets barnmorska
Årets app
Årets produkt
Årets insats
Årets inspiratör

Femillo Awards är en hyllning till dessa viktiga professioner och innovativa insatser som har gjort verklig skillnad i kvinnors liv. De tre kvinnor som ligger bakom Femillo.com och Femillo Awards – Anna Nordlander, Hanna Nordenö och Abelone Tischbein-Madsen – har gemensamt skapat en plattform för att sätta fokus på kvinnors hälsa och underlätta för kvinnor att hitta rätt stöd i rätt tid.

Nomineringsperioden för Femillo Awards pågår fram till den 30 september 2023. Alla är välkomna att nominera sina förebilder inom kvinnohälsa genom att besöka Femillos officiella webbplats www.femillo.com eller genom att använda det dedikerade nomineringsformuläret direkt via länken: https://forms.gle/UTaUAJqE7sioRtWq9

Femillo stöttas av BizMaker, Västernorrlands inkubator, som delar Femillos passion för att främja innovation och utveckling inom kvinnohälsosektorn.

Nytt, nationellt pris hyllar insatser för kvinnors hälsa och välmåendeDe som önskar stödja detta initiativ och bli en del av denna viktiga rörelse för kvinnohälsa, är välkomna att kontakta Femillo på hello@femillo.com.

Låt oss gemensamt hylla de framstående individer och produkter som gör en positiv förändring inom kvinnohälsa. Tillsammans kan vi inspirera och påverka för en hälsosammare framtid för alla kvinnor.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>