Pharmiva AB tecknar avtal med Meds för återförsäljning av Vernivia
Hem HÄLSA Pharmiva AB tecknar avtal med Meds för återförsäljning av Vernivia

Pharmiva AB tecknar avtal med Meds för återförsäljning av Vernivia

Publicerat av: Redaktionen

Pharmiva AB (publ) har tecknat återförsäljningsavtal med online-apoteket Meds om försäljning av Vernivia, bolagets antibiotikafria behandling av bakteriell vaginos som både botar infektionen och lindrar symtomen.

Meds är ett snabbväxande online apotek och genom detta har Pharmiva AB (publ) nu tecknat avtal med majoriteten av de svenska apotekskedjorna.

”Vi ser fram emot samarbetet med Meds.
Pharmiva AB tecknar avtal med Meds för återförsäljning av Vernivia

Med allt fler återförsäljare ökar möjligheten för patienter att snabbt ocg enkelt få tag på vår antibiotikafria behandling mot bakteriell vaginos, hög tillgänglighet online är viktigt med avseende på målgruppen”, säger Karoline Akerjordet, tf vd, Pharmiva AB.

Sedan tidigare har Pharmiva tecknat avtal för Vernivia med Apoteket, Apotea, Oriola Sweden AB (för Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apohem) samt Apotek Hjärtat och Apotek Hjärtat – den sistnämnda innefattar såväl e-handel som fysiska apoteksbutiker. Vernivia är en CE-märkt egenvårdsprodukt som säljs receptfritt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>