Nexer tilldelas ramavtal med Inera
Hem APP Nexer tilldelas ramavtal med hälso- och infrastrukturbolaget Inera

Nexer tilldelas ramavtal med hälso- och infrastrukturbolaget Inera

Publicerat av: Redaktionen

Nexer har som en av åtta leverantörer tecknat ramavtal med hälso- och infrastrukturbolaget Inera för utvecklingen och förvaltningen av deras applikationer, inklusive tjänsten 1177 Vårdguiden.

Inera, som ägs av SKR Företag och Sveriges regioner och kommuner, har nu tecknat ramavtal i deras stora ramavtalsupphandling som omfattar större delen av deras tjänster, inklusive den nationella tjänsten 1177 Vårdguiden.

Nexer har tilldelats och tecknat ramavtal för utvecklingen och förvaltningen av Ineras applikationer.

Avtalsperioden omfattar högst fyra år och Inera har satt ett takbelopp på 2,7 miljarder kronor för de kommande sju åren.

– Vi är stolta över att ha blivit utvalda som helt ny leverantör till Inera efter en omfattande och noggrann upphandlingsprocess och vi ser fram emot att få chansen att bidra till den framtida utvecklingen av våra viktiga samhällstjänster, berättar Jonas Wollinger, affärsområdeschef på Nexer MyTeam.

Nexer tilldelas ramavtal med Inera

Nexer MyTeam, som kommer att ansvara för uppdraget, är specialiserade på utveckling och förvaltning av applikationer. Med ett femtiotal medarbetare på kontoren i Göteborg, Alingsås och Lidköping, och med hela Nexers leveranskapacitet i ryggen, så ansvarar Nexer MyTeam för vidareutveckling, förvaltning och support av sina kunders mest verksamhetskritiska applikationer.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>