Prima Vård har öppnat vårdcentral i Viken
Hem HÄLSA Prima Vård har öppnat vårdcentral i Viken utanför Helsingborg

Prima Vård har öppnat vårdcentral i Viken utanför Helsingborg

Publicerat av: Redaktionen

Omtyckta Vårdcentralen Viken utanför Helsingborg har gått från att vara en filial till att vara en fullt ackrediterad vårdcentral med utökat utbud.

Kvar finns dock det varma mottagandet och den familjära stämningen.

Prima Vård har öppnat vårdcentral i VikenViktig vårdcentral i byn

Vårdcentralen Viken är en populär vårdcentral mitt i byn som skapar trygghet för många invånare. Vårdcentralen erbjuder ett brett utbud av primärvård samt laboratorium, blodtrycksmätning och hembesök vid behov. Efter sommaren kommer även BVC att erbjudas. Här jobbar de duktiga läkarna Sofi och Rostam tillsammans med sjuksköterskorna Giesela och Katarina, i receptionen möter man alltid Bella. Stämningen är varm och familjär.

Fysiska och digitala besök

I och med det nya ägandet genom Prima Vård är det nu ännu enklare att söka vård. I vårdcentralens online-tjänst kan listade patienter träffa samma personal som jobbar fysiskt på mottagningen.

– Primas Vårds digitala plattform där patienter ges möjlighet att ha digital kontakt med sin egen vårdcentral och då träffa samma personal som på plats innebär utökad service för våra listade patienter. Oavsett om du är yngre eller äldre, befinner dig i Viken eller är på affärsresa så kommer samma personal som du träffar på Vårdcentralen Viken ta emot dig i både telefon och digitalt, säger Isabell Westman, Verksamhetschef.

Välkomnar nya patienter

Här erbjuds patienterna en tillgänglig vård där man tillsammans med läkare och sjuksköterska utformar innehållet. Vårdcentralen Viken tar nu emot nya patienter. Lista sig gör man enklast genom vårdvalet på 1177 eller att komma in och lista sig på plats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>