SDS rekryterar Director Business Management till ledningsgruppen
Hem NYHETERFORSKNING Rekrytering av Director Business Management till ledningsgruppen av SDS Life Science

Rekrytering av Director Business Management till ledningsgruppen av SDS Life Science

Publicerat av: Redaktionen

SDS Life Science rekryterar Ulrika Andersson som Director Business Management.

 Ulrika tillträder i rollen under augusti.

Ulrika, senast kommersiellt ansvarig för Recipharms produktutvecklingstjänster, är i grunden utbildad apotekare vid Uppsala universitet.

Hennes huvudsakliga fokus hos SDS Life Science blir att förbättra försäljningsprocesser, kundvård och stärka lönsamheten för företaget. Tidigare har Ulrika arbetat med farmaceutisk utveckling på Astra Zeneca i 15 år.

– Det ska bli otroligt kul att jobba på SDS. Det är en spännande roll eftersom SDS Life Science arbetar med en mångfald av kunder, små och stora, med komplexa utmaningar och mångfacetterade behov. Jag ser fram emot att stärka kundprocesserna i ett så kompetenstätt och expansivt företag, säger Ulrika.

SDS rekryterar Director Business Management till ledningsgruppen

Ulrika Andersson, ny Director Business Management på SDS Life Science

Maria Lundberg, VD för SDS Life Science, kommenterar.

-Ulrika har stor erfarenhet både från branschen och från att utveckla affärsprocesser. Hon är dessutom en otroligt organiserad projektledare. Varje bolag som jobbar med läkemedelsutveckling har en egen unik resa, med tuffa krav på framdrift, så det krävs stor sakkunnighet även i affärsutveckling, och det krävs struktur – den kombinationen har Ulrika, säger Maria.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>