RLVNT blir nordisk distributör av världens första uppkopplade stimulator för muskelåterhämtning – PowerDot!

PowerDot är en innovativ, uppkopplad enhet som ökar uthålligheten och främjar muskelåterhämtning hos alla typer av atleter och träningsentusiaster. Nu kommer den till Norden.

Muskelstimulatorer har av forskning, bevisats förbättra tränings- och idrottsresultat. PowerDot, ger musklerna extra kraft att återhämta sig snabbare och att RLVNT blir nordisk distributör av världens första uppkopplade stimulator för muskelåterhämtning – PowerDot! 1leverera ett bättre resultat vid samma ansträngningsgrad. PowerDot använder sig av EMS, (elektrisk muskelstimulation), som härmar det hjärnan gör när den skickar nervimpulser för att aktivera musklerna under träning. De elektriska impulserna till musklerna genom ett par självhäftande elektroder som fästes på olika delar av kroppen.

”Sedan start har RLVNT varit den nordiska distributör som varit ledande inom ny teknik för sport”, säger Martin Liljegren, grundare av RLVNT. ”PowerDot är en produkt som tar vår portfölj av uppkopplade teknikprodukter till nästa nivå. Alla atleter och sportutövare vet att återhämtning är en vital nyckel för att bli bättre och PowerDot är dessutom en produkt som alla sportutövare har hjälp av”, avslutar Liljegren.

”PowerDot är ett bärbart och uppkopplat hjälpmedel som både tränar, återhämtar och stimulerar dina muskler. En av dess styrkor är att den passar för alla atleter och träningsentusiaster, oavsett nivå”, kommenterar Lars Nielsen, PowerDot Europe. ”RLVNT är den självklara samarbetspartnern för oss tack vare sin sportprofilerade marknadsnärvaro och sin förmåga att distribuera och marknadsföra innovativa Tech-varumärken till såväl teknik- som sporthandlare”, menar Nielsen.