Salli tar sitthälsa på allvar. Gör du?

Sedan 1995 har Salli sadelstolar utvecklats av hästentusiasten Veli-Jussi Jalkanen just för att den ridliknande ställningen är det mest naturliga sättet för oss att sitta utan att störa vitala funktioner i kroppen.

Numera är Salli Systems ett väletablerat företag inom området sadelstolar, sittergonomi och sitthälsa i över 40 länder.Salli tar sitthälsa på allvar. Gör du? 1

Traditionellt långvarigt stillasittande är direkt kopplat till många av dagens välfärdssjukdomar och problem som smärta i ländrygg och axlar, dålig hållning, trötthet, cirkulationsproblem, ledproblem i höfter och knän, störd tarmfunktion, otillräcklig andning och huvudvärk.

Att sitta på en Salli sadelstol med två-delad sits och rörelsegunga hjälper människor att bli av med i princip alla ovanstående problem. Du sitter på skelettet och upprätthåller en god hållning under hela arbetsdagen, samtidigt som du aktiverar och stärker bål- och ryggmuskler. Både det upprätta sittandet, rörelserna i bålen och det minskade trycket från stolen gör att cirkulationen i kroppen förblir ostörd, och en väl fungerande cirkulation är en avgörande faktor för att behålla god hälsa.

Med Salli förbättras komforten märkbart i sittmiljön vilket i sin tur påtagligt förbättrar produktiviteten. Du får helt enkelt mer energi och känner dig mer positiv och kreativ på jobbet!

Så ta sitthälsa på allvar du också och ge dig själv eller dina medarbetare en positiv start på 2017 med Sallis ergonomiska sittkoncept!