Sectra bäst i branschen enligt ny amerikansk kundnöjdhetsmätning
Hem HÄLSA Sectra bäst i branschen enligt ny amerikansk kundnöjdhetsmätning

Sectra bäst i branschen enligt ny amerikansk kundnöjdhetsmätning

Publicerat av: Redaktionen

sectraSectra får för tredje året i rad toppbetyg av amerikanska kunder visar en kundnöjdhetsutvärdering för 2015 som sammanställts av analysföretaget KLAS. Det är användare av system för hantering och arkivering av röntgenbilder, PACS, som har ingått i undersökningen och de rankar Sectra som nummer ett. 

– Sectra genomsyras av en genuin drivkraft att göra våra kunder nöjda och att hjälpa dem leverera effektiv sjukvård av högsta kvalitet. Att för tredje året i rad hamna i topp i den här för branschen stora och viktiga kundnöjdhetsmätningen gör mig otroligt stolt, säger Torbjörn Kronander, vd Sectra AB.

Priset heter ”PACS – Best in KLAS” och omfattar sjukhus i USA med fler än 200 bäddar. Kommentar från en av Sectras kunder i detta segment i USA, hämtad ur KLAS databas:

– Det bästa med den här produkten är dess tillförlitlighet och den service Sectra tillhandahåller. Produkten har extremt hög tillgänglighet, och när vi väl kontaktar Sectra i supportärenden är de alltid kunniga och snabba på att återkoppla. De löser våra problem, skriver en högre beslutsfattare i december 2015.

Sectra har utvecklat IT-system för röntgenavdelningar i över 20 år. Den första installationen av Sectra PACS gjordes i Mjölby, Sverige, och idag används det av vårdgivare i stora delar av världen och över 70 miljoner röntgenundersökningar hanteras årligen med systemet.

Ytterligare information:

Om KLAS

KLAS är ett amerikanskt analysföretag som specialiserat sig på att tillhandahålla utvärderingar av företag som levererar IT-system till sjukvården. Vårdleverantörer använder dessa utvärderingar som underlag vid upphandlingar. Resultaten presenteras dels i separata rapporter, dels i en kontinuerligt uppdaterad databas. För mer information besök KLAS hemsida:   www.klasresearch.com .

Möt Sectra på HIMSS och ECR

Sectra visar sina medicinska IT-system, inklusive Sectra PACS, på branschmässorna HIMSS i Las Vegas och ECR i Wien. För att boka ett möte med Sectra på dessa mässor, använd följande länkar:

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>