Sectra bäst i branschen enligt ny amerikansk kundnöjdhetsmätning

sectraSectra får för tredje året i rad toppbetyg av amerikanska kunder visar en kundnöjdhetsutvärdering för 2015 som sammanställts av analysföretaget KLAS. Det är användare av system för hantering och arkivering av röntgenbilder, PACS, som har ingått i undersökningen och de rankar Sectra som nummer ett. 

– Sectra genomsyras av en genuin drivkraft att göra våra kunder nöjda och att hjälpa dem leverera effektiv sjukvård av högsta kvalitet. Att för tredje året i rad hamna i topp i den här för branschen stora och viktiga kundnöjdhetsmätningen gör mig otroligt stolt, säger Torbjörn Kronander, vd Sectra AB.

Priset heter ”PACS – Best in KLAS” och omfattar sjukhus i USA med fler än 200 bäddar. Kommentar från en av Sectras kunder i detta segment i USA, hämtad ur KLAS databas:

– Det bästa med den här produkten är dess tillförlitlighet och den service Sectra tillhandahåller. Produkten har extremt hög tillgänglighet, och när vi väl kontaktar Sectra i supportärenden är de alltid kunniga och snabba på att återkoppla. De löser våra problem, skriver en högre beslutsfattare i december 2015.

Sectra har utvecklat IT-system för röntgenavdelningar i över 20 år. Den första installationen av Sectra PACS gjordes i Mjölby, Sverige, och idag används det av vårdgivare i stora delar av världen och över 70 miljoner röntgenundersökningar hanteras årligen med systemet.

Ytterligare information:

Om KLAS

KLAS är ett amerikanskt analysföretag som specialiserat sig på att tillhandahålla utvärderingar av företag som levererar IT-system till sjukvården. Vårdleverantörer använder dessa utvärderingar som underlag vid upphandlingar. Resultaten presenteras dels i separata rapporter, dels i en kontinuerligt uppdaterad databas. För mer information besök KLAS hemsida:   www.klasresearch.com .

Möt Sectra på HIMSS och ECR

Sectra visar sina medicinska IT-system, inklusive Sectra PACS, på branschmässorna HIMSS i Las Vegas och ECR i Wien. För att boka ett möte med Sectra på dessa mässor, använd följande länkar:

Post Comment