Hem HÄLSA Sodexo erbjuder Senions innovativa kontorsapp för kontor i Post-Corona

Sodexo erbjuder Senions innovativa kontorsapp för kontor i Post-Corona

Publicerat av: Redaktionen

Inom initiativet ”Rise with Sodexo” erbjuder nu Sodexo den innovativa kontorsappen Senion at Work för fastighetsmarknaden och för kunder med större kontor.

Sodexo erbjuder Senions innovativa kontorsapp för kontor i Post-Corona 2

Foto: Senion

Senion at Work är en kontorsapp som gör livet på kontoret enklare för anställda – speciellt när anställda börjar återvända till kontoren efter distansarbete.

De senaste månadernas turbulens med påföljande distansarbete har vänt upp och ner på den konventionella kontorsmiljön. Kontor har helt eller delvis stängt ned och många har tvingats arbeta hemifrån för att minska smittspridning. I takt med att anställda nu börjar återvända till sina arbetsplatser ställs helt nya krav och förväntningar på kontorsmiljöerna. Företag letar efter sätt att erbjuda miljöer där anställda både kan känna sig trygga och produktiva. För att möta dessa nya behov erbjuder Sodexo den smarta kontorsappen Senion at Work.

Den smarta kontorsappen Senion at Work hjälper anställda genom att exempelvis visualisera för anställda vilka rum och ytor som använts under dagen för att undvika onödig smittorisk. Lösningen går att installera på ett par dagar och finns i dagsläget installerad på Sodexos huvudkontor i Stockholm och Oslo.

”Avancerad teknik som enkelt hjälper medarbetaren under arbetsdagen gör att arbetsplatsens funktion förändras i en snabb takt. Senion som är ett av bolagen i acceleratorprogrammet Sparx erbjuder precis den innovativa plattform som vi och marknaden behöver idag och imorgon”, säger Peter Mellin, VD Sodexo AB.

”Vi tror att många av Sodexos kunder inser att samarbete och spontana möten mellan kollegor bidrar till innovation och tillväxt i deras bolag. Just nu funderar man över hur man ska kunna återvända säkert och tryggt till sina kontor. Vi är otroligt glada över att Sodexo valt Senion at Work som en digital lösning att möjliggöra detta.”, säger Christian Lundquist, VD Senion AB

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>