Hem NYHETERCANCERVÅRD SpectraCure i kampen mot cancer

SpectraCure i kampen mot cancer

Publicerat av: Redaktionen

Idag publicerar SpectraCure en redaktionell annons ”SpectraCure tar upp kampen mot återfall i prostatacancer” i Svenska Dagbladets bilaga ”Kampen mot cancer”. 

SpectraCure i kampen mot cancer 2

Johannes Swartling, CTO, SpectraCure Foto: Annika Andersson

–PDT-behandling med IDOSE har potential att ge patienterna betydligt bättre livskvalitet än de behandlingsalternativ som idag erbjuds återfallspatienter. Med tekniken kan många av de biverkningar som förekommer i samband med andra behandlingar förebyggas, säger Johannes Swartling, CTO på SpectraCure.

Du kan läsa artikeln i sin helhet i bifogad pdf.

Tidningen Kampen mot cancer distribueras på Nätverket Mot Cancers evenemang ”10 år med cancerstrategin – från ord till nollvision cancer” den 4 februari, på Onkologidagarna i Växjö 16-17 mars samt på SWEDPOS nationella konferens 7-8 maj.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>