Hem HÄLSA Audika fortsätter med succékonceptet hörselonsdag i Skåne under 2020

Audika fortsätter med succékonceptet hörselonsdag i Skåne under 2020

Publicerat av: Redaktionen

Audika lanserade hörselonsdag år 2018. Sedan start har Audika hjälpt 900 personer till en bättre hörsel.

Audika fortsätter med succékonceptet hörselonsdag i Skåne under 2020 3Audika kommer därför att fortsätta med succékonceptet under 2020. Du som bor i Skåne är välkommen på drop-in för ett enklare hörseltest varje onsdag. Testet tar bara en kvart och är kostnadsfritt.

Hörselonsdag möjliggör för fler personer att göra ett snabbt och enkelt hörseltest – helt utan att boka tid. Testet ger dig information om det kan finnas en indikation på en hörselnedsättning. Om så är fallet, är rekommendationen att gå vidare och göra ett komplett hörseltest. Testet tar bara en kvart att göra och är kostnadsfritt.

– Våra kunder tycker att hörselonsdag är ett bra koncept. Det är viktigt att göra det så enkelt som möjligt för att fler ska testa hörseln. Ju enklare vi kan göra det, desto fler kan vi hjälpa att höra bättre. Det tar i snitt sju år från att hörseln försämras tills att personen söker hjälp, säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika.

Hörselonsdag kommer att erbjudas på utvalda kliniker i Skåne. Från och med 5 februari till 17 juni erbjuds drop-in varje onsdag mellan klockan 10.00-12.00.

Nedan hittar du adresser till klinikerna i Skåne som erbjuder hörselonsdag:

  • Audika Malmö, Rundelsgatan 16
  • Audika Helsingborg, Södra Kyrkogatan 3
  • Audika Landskrona, Eriksgatan 90

Läs mer på: www.audika.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>