SRS Security inleder samarbete med Ing-Marie Wieselgren stiftelse ”Tillsammans för psykisk hälsa”
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA SRS Security ska samarbeta med Ing-Marie Wieselgren stiftelse ”Tillsammans för psykisk hälsa”

SRS Security ska samarbeta med Ing-Marie Wieselgren stiftelse ”Tillsammans för psykisk hälsa”

Publicerat av: Redaktionen

Stiftelsen har skapats till minne av Ing-Marie Wieselgren och vill stödja initiativ från enskilda personer, verksamheter och organisationer över alla samhällssektorer och målgrupper med fokus på psykisk hälsa.

SRS Security kommer ansvara för säkerhetsarbetet med och runt stiftelsen och deras medlemmar.

”Kan vi på bred front fortsätta att göra nytta i Ing-Maries anda och öka den psykiska hälsan på några håll i samhället så är det fantastiskt.

Vi har fått ett stort gensvar och familjen är mycket glad och stolt över de samarbeten som nu formas med bland annat SRS Security”, säger Lovisa Wieselgren Björkegren, svärdotter till Ing-Marie.

SRS Security inleder samarbete med Ing-Marie Wieselgren stiftelse ”Tillsammans för psykisk hälsa”SRS Security ser fram emot att stötta stiftelsens viktiga arbete kring psykisk hälsa och att kunna bistå med specialistkunskap inom säkerhet.

”SRS arbetar aktivt för ett jämställt och tryggare samhälle fritt från våld och att vi får denna möjlighet att med vår kompetens stödja stiftelsen i sitt viktiga initiativ för en förbättrad psykisk hälsa i vårt samhälle är mycket glädjande” säger Ilya Treutiger, VD på SRS Security.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>