Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Tema depression i nya numret av 1177 Vårdguiden

Tema depression i nya numret av 1177 Vårdguiden

Publicerat av: Redaktionen

Årets sista nummer av tidningen 1177 Vårdguiden skickas i helgen ut till länets brevlådor. Huvudtemat den här gången är depression, hur det yttrar sig och vad vi kan göra för att må bättre.

Tema depression i nya numret av 1177 Vårdguiden 2

I helgen delas 1177 ut i brevlådorna. Temat den här gången är depression.

Det är många som tycker att det är jobbigt med mörkret den här årstiden och för den som är deprimerad kan det bli extra svårt. Bland annat berättar Ida i ett reportage om hur hon blev apatisk efter att hennes pappa dog, senare fri från sin depression tack vara träningen. Läsaren får också ta del av Jimmies resa från diagnosen dystymi, en mildare form av depression, som han tog sig ur bland annat med hjälp från en samtalsgrupp.

Tidningen 1177 Vårdguiden innehåller också tips kring sjuka barn, råd om att sluta snusa, artiklar om förmaksflimmer, ofrivillig ensamhet bland äldre, Akne, samt läkemedel och miljöpåverkan.

Tidningen 1177 Vårdguiden skickas ut till vårdmottagningar och hushåll i länet fyra gånger per år och räknas som samhällsinformation. Den är ett komplement till webbplatsen 1177.se, Region Uppsalas samlade plats för e-tjänster och information om vård och hälsa. 1177 Vårdguiden är en tjänst från alla Sveriges regioner.

Läs 1177 Vårdguiden som e-tidning

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>