Tendo deltar på internationella mässor för vårdpersonal och robotexperter
Hem HÄLSA Tendo AB deltar på internationella mässor för vårdpersonal och robotexperter

Tendo AB deltar på internationella mässor för vårdpersonal och robotexperter

Publicerat av: Redaktionen

Tendo AB (”Tendo” eller “Bolaget”) meddelar idag att Bolaget ökar sin närvaro på marknaden genom att delta på internationella mässor för vårdpersonal och robotexperter under våren.

Bolaget arbetar med kommersialiseringen av deras första produkt, Tendo OneGrip, och arbetar aktivt med att öka marknadsnärvaron.

Som en del av kommersialiseringen av Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, arbetar Tendo aktivt för att stärka närvaron i Sverige och på internationella marknader genom att delta på mässor och andra evenemang samt genom att knyta samarbeten och utbilda kliniker inför specialanpassningen av varje Tendo OneGrip. Under våren kommer Tendo därför att delta på ISPO World Congress i Mexico och Parderborner Robotic Summit i Tyskland.

International Society for Prosthetics and Orthotics (ISPO) World Congress, 24-27 april 2023

I april bjuds yrkesverksamma som arbetar med vård av personer som är i behov av proteser, ortoser, rörelse- och hjälpmedel in till ISPO:s världskongress i Mexico. Bengt Söderberg, styrelseledamot i Tendo, som även är före detta International President av ISPO kommer att delta på kongressen och ta med sig Tendo OneGrip för att visa upp produkten för yrkesverksamma.

Paderborner Robotic Summit, 5–6 maj 2023

Tendo deltar på internationella mässor för vårdpersonal och robotexperterI maj hålls en mässa i Tyskland för medicinsk personal och robotexperter där läkare och representanter från industrin och andra områden träffas för att diskutera aktuella trender inom området tillämpade robotlösningar. Evenemanget riktar sig till såväl sjukvårdspersonal som robotexperter. Den 5 maj kommer Tendos VD Sofie Woge att presentera hur robotik kan användas för att skapa livsförändrande självständighet och livskvalitet för patienter med ryggmärgsskador, i form av ett minimalistiskt exoskelett.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>