Två nya ledamöter stärker Neogaps styrelse
Hem NYHETERCANCERVÅRD Två nya ledamöter stärker Neogaps Therapeutics AB styrelse

Två nya ledamöter stärker Neogaps Therapeutics AB styrelse

Publicerat av: Redaktionen

Neogap Therapeutics AB, som utvecklar en individanpassad immunterapi för behandling av cancer, stärker styrelsen med två nya ledamöter.

Anna Kälvemark och Steve Glavas har båda erfarenhet av att driva startups till framgångsrika bolag och bidrar med spetskompetenser inom regulatorisk verksamhet och kommersialisering av life science-bolag.

Två nya ledamöter stärker Neogaps styrelse

Anna Kälvemark och Steve Glavas Neogap

Vid Neogap Therapeutics årsstämma den 20 maj valdes Anna Kälvemark och Steve Glavas som nya styrelsemedlemmar.

”Vi vill varmt välkomna Anna Kälvemark och Steve Glavas till Neogaps styrelse. De utgör ett idealiskt komplement till de övriga kompetenserna i Neogaps styrelse i ett skede när vi ska gå in i klinisk fas”, säger Neogaps styrelseordförande Johan Lund.

”Anna Kälvemark och Steve Glavas tillför ett stort värde med sina erfarenheter av framgångsrikt bolagsbyggande och ledarskap av life science-bolag. Anna Kälvemark förstärker också Neogap med sin spetskompens inom regulatorisk verksamhet och Steve Glavas med sin breda erfarenhet av kommersialisering av bolag inom life science-industrin”, säger Johan Lund.

Anna Kälvemark är grundare och VD för Complyit, ett ledande konsultbolag inom life science, som hon har tagit från startup till vinstdrivande verksamhet med över 100 konsulter. Hon har lång erfarenhet av företagsstyrning och Regulatory Compliance inom läkemedel, bioteknik och medicinteknik.

Steve Glavas har gedigen erfarenhet av affärsutveckling, kommersialisering och biotekniska applikationer för bland annat DNA-sekvensering inom onkologi och har ett brett internationellt kontaktnät. Han var tidigare Vice President & General Manager på Celsee, Inc. och Sales Executive på 10X Genomics.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>