Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Unga berättar om sin psykiska ohälsa i ny bloggsatsning

Unga berättar om sin psykiska ohälsa i ny bloggsatsning

Publicerat av: Redaktionen

VÅGA PRATA psykisk ohälsa på sociala medier är en satsning av Hjärnkoll Stockholm för att sprida ungas berättelser om hur de egentligen mår.

Unga berättar om sin psykiska ohälsa i ny bloggsatsning 2

Alice kommer att blogga om skolstarten, nu på måndag 7/9

Nu kommer unga att blogga om sin vardag och på måndag 7/9 berättar Alice om känslorna kring skolstarten i höst. Här hittar du bloggen. Alice har tidigare berättat om sin ADHD, ångestsyndrom, självskadebeteende och depression på VÅGA PRATA. Här kan du läsa hennes berättelse.

Syftet med VÅGA PRATA är att vara en motvikt till den tillrättalagda bild som unga oftast möter på sociala medier idag, en bild som bidrar till att man känner sig misslyckad och otillräcklig. Med VÅGA PRATA vill vi visa att man inte är ensam om att ha det jobbigt och att det finns andra som känner som du.

Jasmine Öhlin 22 år håller i bloggen. Jasmine har tidigare delat sin berättelse om sitt liv med Aspergers och BDD.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>