Verizon Business har valts ut för att omvandla Astellas Pharmas globala nätverksinfrastruktur
Hem NYHETERFORSKNING Verizon Business har valts ut för att hantera Astellas Pharmas globala nätverksinfrastruktur

Verizon Business har valts ut för att hantera Astellas Pharmas globala nätverksinfrastruktur

Publicerat av: Redaktionen

Digital transformation ses som en avgörande faktor för att leverera förbättrade patientresultat och framtida tillväxt.

 Verizon Business har valts ut för att hantera Astellas Pharma Inc’s (Astellas) globala nätverksinfrastruktur.

Nätverksomvandlingen kommer att göra det möjligt för Astellas att utnyttja avancerad teknologi för att hjälpa till att korta ner tiderna för läkemedelsutveckling, minska sjukvårdskostnaderna, samt driva nya intäktsmöjligheter för det japanska multinationella läkemedelsföretaget.

Astellas, ett globalt läkemedelsföretag med huvudkontor i Tokyo, Japan, är involverat i forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av innovativa nya läkemedel under visionen “Stand on the forefront of healthcare change to turn innovative science into VALUE for patients”. Företaget har 14 000 anställda över hela världen.

Företaget har identifierat digital transformation som en viktig drivkraft för dess affärstillväxt och började leta efter en global partner som kunde hjälpa dem att omvandla alla aspekter av dess globala tekniska infrastruktur, inklusive att bygga, utforma och färdigställa ett säkert nätverk för nästa generation. Astellas sökte framför allt efter en skalbar och förutsägbar plattform som sömlöst kunde hantera tiotusentals enheter och slutpunkter över Astellas mer än 70 globala platser i en virtualiserad multisourcing-miljö.

Verizons relation med Astellas sträcker sig över ett decennium tillbaka. 2016 distribuerade Astellas framgångsrikt Verizons Secure Cloud Interconnect (SCI)-lösning för att tillhandahålla en säker anslutning med hög bandbredd till dess Amazon Web Services (AWS) och Microsoft Azure molntjänster. Verizons nuvarande uppdrag inkluderar byggandet och driftsättandet av Astellas globala integrerade nätverk med en komplett uppsättning hanterade tjänster, inklusive Managed Wide Area Network, Local Area Network, Managed Security Services (MSS), Secure Gateway, Zero Trust Network Access och Unified Communications and Collaboration as a Service.

Verizon Business har valts ut för att omvandla Astellas Pharmas globala nätverksinfrastrukturShinya Suda, Senior Vice President, Information Systems, Astellas, säger: ”Vi ser enorma mängder data och intelligens flöda genom vår verksamhet – från FoU till försäljning – över alla våra 70 platser runt om i världen. Vi vill garantera att vi har ett framtidssäkert nätverk för att kunna använda banbrytande teknologier som artificiell intelligens, maskininlärning och robotik. Detta för att kunna fatta datadrivna beslut för att leverera bättre värde för våra patienter. Vår nätverksomvandling kommer att underbygga nästa fas av vår tillväxt.”

”Nätverket är transformativt i sin förmåga att möjliggöra innovation och tillväxt. Astellas förändrar hur de använder de verktyg de förfogar över för att revolutionera sin verksamhet fullt ut. Detta är verkligen en vattendelare för läkemedelsindustrin nu när företag brottas med trycket att reducera tiden och kostnaderna för läkemedelsutveckling, samtidigt som det förbättrar patientvården och värdet. Vi är stolta över att ha varit en del av Astellas tillväxtresa i över ett decennium, säger Robert Le Busque, Regional Vice President, Verizon Business Group, Asia Pacific.

Dagens tillkännagivande baseras på företagets network-as-a-service-grundvalar, samt stödjer dess private-nätverk-, mobile edge compute- och affärslösningar för tillväxt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>