VirtualLab rekryterar ny vice VD från Doktor.se
Hem HÄLSA VirtualLab rekryterar en ny vice VD från Doktor.se

VirtualLab rekryterar en ny vice VD från Doktor.se

Publicerat av: Redaktionen

VirtualLab rekryterar Thomas af Bjur som vice VD och ansvarig för public relations

Rekryteringen stärker VirtualLabs arbete med att forma digitala vårdflöden som möjliggör tidig upptäckt av sjukdom samt skapar bästa möjliga vård för den enskilde individen.

De digitala vårdgivarna och den digitala vården som våra regioner erbjuder kommer att få en allt viktigare och tydligare roll i framtidens helt sammanhängande vårdkedjor med individen i centrum.

Här vill VirtualLab genom sitt breda sortiment av digitala tester erbjuda en samlad integration med vår integrationsplattform. Vårdgivaren och deras plattform får då möjligheten att skapa en ökad tillgänglighet för när de väljer att monitorera med digitala verktyg i olika sjukdomstillstånd

– VirtualLab erbjuder innovativa digitala verktyg som leder till effektiv, proaktiv och förebyggande vård. Rekryteringen av Thomas af Bjur är en viktig del i bolagets fortsatta expansion och utveckling, säger Roger Mellin, tillika ny VD och grundare av VirtualLab.

VirtualLab rekryterar ny vice VD från Doktor.se

Thomas af Bjur

Thomas af Bjur är idag Head of External Affairs hos den digifysiska vårdgivaren Doktor.se. Han har mångårig erfarenhet från svensk vård och omsorg med fokus på digitalisering och eHälsa. Thomas har tidigare varit förbundsdirektör hos branschorganisationen Svenska Vård, teamchef på Tjänstemännens Centralorganisation (TCO) och hälso- och sjukvårdslandstingsråd i Region Sörmland.

– Det ska bli inspirerande att få möjlighet att bidra till VirtualLabs arbete för en mer personcentrerad och förebyggande hälso- och sjukvård genom innovativa digitala lösningar, säger Thomas af Bjur.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>