Withings populära hälsoapp Health Mate finns nu i AppGallery
Hem PRODUKTNYTTHUAWEI Withings populära hälsoapp Health Mate finns nu i AppGallery

Withings populära hälsoapp Health Mate finns nu i AppGallery

Publicerat av: Redaktionen

Huawei presenterar ett nytt tillskott till sitt växande utbud av appar inom hälsa och välbefinnande – Health Mate från franska Withings.

Withings populära hälsoapp Health Mate finns nu i AppGallery

Appen gör det möjligt att visualisera hälsodata och har utformats för att visa vilka framsteg man gör genom anpassad infografik, personliga meddelanden och tips.

Allt baserat på användarens data och hälsa. Den kan även varna om något inte står rätt till med hälsan och fungerar därmed som en personlig hälsocoach.

Health Mate-appen spårar inte bara fysisk aktivitet utan även sömn, vikt och mycket mer. Detta gör det möjligt för användare att förbättra sina träningsrutiner samt spåra trender och framsteg. I linje med användarens hälsomål ger appen stöd för att uppnå dessa.

– Withings Health Mate-app är ett utmärkt tillskott till AppGallery eftersom den ger ett helhetsperspektiv när det gäller hälsa. Appen uppmuntrar användare att göra önskade beteendeförändringar och öka hälsosamma aktiviteter, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig Huawei Consumer Group i Sverige.

– Vi är mycket nöjda med tillgängligheten av Health Mate i Huawei-butiken. Hos Withings anser vi att hälsa är ett universellt ämne och vi arbetar hårt för att nå alla kunder, säger Audrey Rampazzo, Marknadschef på Withings.

Under arbetet med integreringen till AppGallery har Withings använt sig av Huawei’s Health Kit som ger tillgång till användares tränings- och hälsodata baserat på deras Huawei-ID. Ett användbart verktyg för Withings och andra apputvecklare när de vill utveckla sina hälso- och träningsappar samt förbättra användarupplevelsen.

– Det var fantastiskt att samarbeta med alla Huawei-team för att implementera Huawei Mobile Services på kort tid. De gav snabbt och effektivt stöd under hela projektet, säger Romain Dahan, Produktchef för enheter och appar på Withings.

Huawei tillhandahåller Withings Health Mate-appen till miljontals användare i mer än 170 länder och på 11 språk. För att ladda ner Withings Health Mate-appen kan användare besöka AppGallery som finns på alla Huaweis telefoner och surfplattor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>