Hem NYHETER ​Stockholms Stads Äldreförvaltning anlitar MoA Lärcentrum för Corona-utbildning

​Stockholms Stads Äldreförvaltning anlitar MoA Lärcentrum för Corona-utbildning

Publicerat av: Redaktionen

Stockholms Stads Äldreförvaltning utbildar medarbetare inom äldreomsorgen i Covid-19 och väljer MoA Lärcentrum som samarbetspartner och utbildningsanordnare.

​Stockholms Stads Äldreförvaltning anlitar MoA Lärcentrum för Corona-utbildning 3Stockholms Stad Äldreförvaltningen har gett MoA Lärcentrum i uppdrag att genomföra 12 stycken endagsutbildningar för drygt 300 medarbetare från sin egenregi och privata utförare. Medarbetarna som alla arbetar inom äldreomsorgen (hemtjänst och särskilda boenden) möter- och vårdar personer med Covid-19 dagligen. Varje tillfälle genomförs med ca 20-25 deltagare i MoAs utbildningslokal i Alvik. Under utbildningsdagen blandas teoretiska och praktiska moment som alla har fokus på Covid-19 och användandet av skyddsutrustning med tillfällen att diskutera etiska dilemman, vård vid livets slut, egen- och andras oro och bemötande av människor i sorg och kris.

Några ord från deltagare:

”Jag vill verkligen tacka min arbetsgivare och Stockholms stad för att ni gav mig denna fantastiska utbildning och många möjligheter till mig!”

”Till utbildningsanordnaren MoA: Ni har gjort ett snyggt jobb!”

” Jag ska tacka för jättebra information om Covid-19, palliativ vård vid Covid-19 samt vård vid livets slut. Hur man klär på och klär av sig skyddsutrustning samt övning på hur man hanterar kontaminerat material.”

” Viktigt att känna till mer om Coronavirus och hur kan man använda skyddskläder på ett riktigt och säkert sätt”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>