Nästa steg i sammanslagningen inleds: 200 apotek skyltas om till Kronans Apotek
Hem HÄLSA 200 apotek skyltas om till Kronans Apotek

200 apotek skyltas om till Kronans Apotek

Publicerat av: Redaktionen

Idag påbörjas nästa steg i övergången mot att omprofilera Apoteksgruppen som Kronans Apotek när en av Apoteksgruppens butiker på Gullmarsplan i Stockholm skyltats om.

Under hösten kommer Apoteksgruppens 200 apotek runt om i landet att göras om till Kronans Apotek.

–Hittills har det handlat mycket om att internt integrera våra två organisationer. Nu kommer även våra kunder att se förändringarna. Vi kommer nu att kommunicera som ett varumärke – Kronans Apotek, och samtidigt utökar vi vårt sortimentsutbud. Det här är en stor milstolpe för oss i resan mot att bli Sveriges största apotekskedja med flest apotek och en e-handel som är öppen dygnet runt, säger Tobias Karlsson, marknad- och kommunikationsdirektör på Kronans Apotek och fortsätter:

– Det blir en spännande höst i ett högt tempo, och vi har många apotek runt om i landet som ser fram emot att få ha invigningsfester för kunderna i sina butiker.

De omprofilerade butikerna är ett viktigt steg för att Kronans Apotek och Apoteksgruppen helt och hållet ska verka under det gemensamma varumärket Kronans Apotek Apotekskunderna kommer även att mötas av ett breddat sortimentsutbud med många nya spännande varumärken, bland annat inom skönhet och hälsa.

Nästa steg i sammanslagningen inleds: 200 apotek skyltas om till Kronans Apotek– Vi har väntat på den här dagen sedan vi fick kännedom om sammanslagningen. Nu känner vi oss verkligen som en del av Kronans Apotek på riktigt, säger Jasmin Fartousi, apotekschef på Gullmarsplan.

Ett tiotal apotek kommer att omprofileras varje vecka under hösten. Projektet planeras vara klart i början av 2024.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>