2018, året då medicinsk fotvård tog steget
Hem NYHETER 2018, året då medicinsk fotvård tog steget

2018, året då medicinsk fotvård tog steget

Publicerat av: Redaktionen

Under 2018 har ett stort antal kliniker inom medicinsk fotvård implementerat Erchonia Lunula laser i sina behandlingar.

2018, året då medicinsk fotvård tog steget 1

Delar av det Europeiska teamet under AMWC i Monaco

Med FDA, kliniska studier som påvisar ett 89% resultat på nagelsvamp (Onychomycosis) har givetvis detta varit det stora ”go to market” budskapet. Under 2018 har patienter från flera stora sjukhus blivit rekommenderade att uppsöka en ”Lunula klinik”, då ofta för cirkulationsproblem. Diabetes 2 fötter, neuropati, Raynauds, reumatiska problem etc. är idag vanligt förekommande behandlingar på de ca 35 klinikerna i Sverige.

Inom idrotten är det vissa sporter som förstått att fötter är viktiga, fotboll och specifikt Hammarby fotboll har som första elit klubb i Sverige förstått att ta hand om sina investeringar.

Under Q3 startade den första kliniken upp i Norge, och i december kom en förfrågan från det Danska fotvårdsförbundet om de kunde få flyga upp och besöka en av ”våra” kliniker för att göra ett stort reportage för den danska marknaden, publicering januari 2019.

Vi hoppas på att 2019 inbjuder till ett bredare samarbete med den publika vården. Vi kan idag se tillbaka på 2018 och konstatera att vi sparar stora pengar för vården, samtidigt som det är den enskilda individen som bekostar sin vård. Detta inom samtliga vertikaler av vår verksamhet.

Erchonia Corp Ltd. har idag 10 olika låg energi lasrar som spänner från handhållet smartphone liknande utrustning till medicinska riggar. Följ oss och ta del av utvecklingen och forskningen runt framtidens medicin, ljuset.

Med detta tackar vi 2018 och alla våra kunder och våra kunders kunder, och välkomnar 2019.

Mvh Christian Franzetti

CEO

Arch of Scandinavia AB

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>